Les Vinyes2018-12-11T09:33:31+00:00

Les vinyes de Mas Codina

Les vinyes de Mas Codina estan situades a l’Alt Penedès, protegides per dues serralades que, juntament amb el seu particular microclima, fan d’aquesta una zona privilegiada per al cultiu de les nostres vinyes.

A més a més, les seves excepcionals condicions climàtiques, amb una pluviometria anual de 550 l/m2, permeten cultivar varietats de raïm que donen com a resultat vins i caves d’una gran acceptació al mercat.

La qualitat comença amb la verema d’un raïm sa

  • Les vinyes destinades a vi tranquil o a cava ja se separen des del començament.
  • Entre 30 i 45 dies abans de la verema ja no es fa cap tractament al raïm.
  • Per conèixer la data exacta de la verema, es fan controls periòdics de maduració del raïm fent proves analítiques de grau, àcid tartàric, ph, una relació del pes mig del gra i una cata dels raïms.
  • La verema es fa manual i comença a principis d’agost amb les varietats més primerenques com el Pinot Noir i el Chardonnay, i es continúa amb varietats com el Moscat, Macabeu, Syrah, Xarel·lo, Merlot i Cabernet Sauvignon.

Collita i elaboració pròpies

Una de les característiques més destacades del nostre celler és que tota la producció prové exclusivament de la nostra finca, no utilitzem vi comprat fora de la propietat. Això garanteix que la producció dels nostres Vins D.O. Penedès i els nostres Caves D.O. Cava Mas Codina sigui controlada i limitada, i esdevingui una obra d’art a disposició dels entesos.